Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 68 common:people_all_forms

Олімпійський тиждень

Date: 14 вересня 2020 о 14:16
123 view

У період з 07 по 11 вересня 2020 року у закладі було проведено Олімпійський тиждень. Здобувачі освіти 1 – 9-х класів були учасниками гри-квесту «Ми за здоровий спосіб життя». Всього заходами було охоплено близько 320 учнів.

У період  з 07 по 11 вересня 2020 року у закладі було проведено Олімпійський тиждень. Здобувачі освіти 1 – 9-х класів були учасниками гри-квесту «Ми за здоровий спосіб життя». Всього заходами було охоплено близько 320 учнів.

 Метою даних заходів було закріпити раніше набуті знання дітей про значення здоров’я, необхідність вести здоровий спосіб життя, прищепити гігієнічні навички та бажання дітей бути здоровим, виховувати дбайливе ставлення до свого здоров’я та повагу до здоров’я інших, а основне – сприяти підвищенню інтересу дітей до занять фізичною культурою та спортом.

Гра-квест була проведена з учнями 1 – 9 класів на уроках фізкультури. Гра проходила на свіжому повітрі  на території закладу.

Спортивні локації були умовно поділені на 4 станції:

І станція «Знавці правил». Ця станція мала на меті перевірити, чи знають діти правила поведінки під час карантину і чи можуть вони себе уберегти. Учні початкової школи не тільки розповіли правила, але й розгадали ситуації,  у які потрапляли казкові герої, а учні 5 – 9 класів поділилися гарними знаннями про COVID – 19 та змогли підтвердити те, що вони справді знають, як захистити себе.

 ІІ станція для 1 – 4 класів мала назву «Загадкова», де діти відгадували загадки, пов’язані зі спортом,  для учнів 5 – 6 класів вона мала назву «Знавці спорту», де діти показали свої знання у цікавих питаннях олімпійського  змісту. 

ІІІ станція «Їстівне, здорове та шкідливе». На цій станції діти змогли зібрати гарний кошик продуктів та змогли аргументовано пояснити корисність тих продуктів, який вони обрали, для організму людини. Теоретичні ігри було проведено педагогом – організатором Іщенко Д.І.

ІV станція «Ми - атлети», де діти грали у різноманітні спортивні  ігри, підготовані вчителем фізичної культури Рукосуєвим В.В.

На кожній пройденій станції  діти отримували підказки, з яких вони склали вислів «Здоровий спосіб життя – це круто!». У  кінці квесту  складений вислів діти  змогли обміняти на лист від таємничого друга, який  побажав дітям бути здоровими та берегти своє життя заради щасливого дитинства, а для цього займатися спортом, вести здоровий спосіб життя.

Учні 7 – 9 класів змагалися в  ерудиції. Вони також поділилися гарними знаннями з питання карантинних заходів у звʼязку з  поширенням коронавірусної інфекції в світі,  а ще  пройшли  бліц-опитування, пов’язане зі спортом та здоров’ям. Також  учні показали свої знання та вміння з питань медицини, гігієни й санітарії.  Практична частина – спортивні  ігри: піонербол та футбол -  проведена вчителями фізичної культури Резуновим С.Г. та Маліченко П.М.

Comments:
Only authorized users can leave comments.